Тиждень англійської мови

2018-11-09

/Files/images/Англ. мова.jpg

З 05.11 по 09.11. 2018 р. учителями англійської мови Сапінською І.В. (4-9 класи) та Візьонок Н.М. (1-3 класи) було проведено тиждень англійської мови.
Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

План проведення Тижня англійської мови

Понеділок

Лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови.

Виставка кращих зошитів для робіт з англійської мови.

Четвер

Вікторина між учнями 5-6 класів «Funny English».

П’ятниця

Вікторина між учнями 7-9 класів «Speaking about London».

Протягом тижня англійської мови проводилися заходи і для учнів початкової школи. Учні 1 класу заспівали пісню. Учні 2 класу розіграли сценку «Ріпка». Третьокласники продемонстрували плакат із різнокольоровими рукавичками та назвали всі кольори. Також учні 3 класу намалювали плакат з англійським алфавітом та картинками до літер.

Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, інтерес до творчості, логічне мислення та пам'ять.
Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi