Від козаків до кіборгів

2018-10-16

/Files/images/100_2493.JPG

У Горохуватській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулися заходи з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. 08 жовтня класні керівники 1-9 класів провели години спілкування на тему «Нащадки козацької слави», під час яких познайомили учнів з історією свята Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва.

09 жовтня відбулися спортивні змагання "Козацькі забави" серед учнів 1-5 класів. Змагання пройшли весело та цікаво. Всі команди стали переможцями в певних номінаціях. В цей день також відбувся і спортивний захід "Нащадки козацької слави", де змагалися учні 6-9-х класів. Команди продемонстрували силу, спритність, витривалість, показали знання з історії козацтва.

10 жовтня педагог-організатор Валентина Пономаренко разом з учнівським самоврядуванням провели лінійку «Від козаків до кіборгів».

11 жовтня вчитель історії Леся Яцкевич провела з учнями 7, 9 класів засідання круглого столу «Українське козацтво – як підвалина для створення майбутньої української армії», під час якого відбулося активне обговорення мужності, звитяги, розуму та козацької слави наших пращурів.

12 жовтня діти привітали листівками, виготовленими власноруч, жителів села, які брали участь в бойових діях на сході країни.

Бібліотекар школи Лапань О.В. влаштувала виставку літератури «Гетьмани України».

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають на сході країни. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

З Днем захисника України!!!

Кол-во просмотров: 175

Комментарии