Вибори Президента школи

2018-10-19

/Files/images/Голосування.jpg

Самоврядування – один із головних принципів діяльності учнівської спільноти. Суть його полягає у реальній участі дітей в управлінні класу, школи. Тому, головне завдання школи – підтримати учнівську молодь, чия життєва позиція спрямована на активну участь у громадському житті. Самоврядування школярів – необхідний компонент змісту сучасного виховання особи.

У Горохуватській школі пройшли чергові вибори Президента шкільного самоврядування. На цю посаду претендувало два кандидата: учениці 7 класу Кравченко Світлана та Шевченко Аліна.

На початку передвиборчого тижня кандидати розробили програму своїх планів та дій на посаді президента школи. А на передодні дня виборів пройшла зустріч кандидатів із своїми виборцями, під час якої присутні мали можливість поспілкуватись із претендентами на посаду президента школи.

19 жовтня відбувся процес голосування. До списків виборців було внесено 47 осіб. На виборчу дільницю прийшли та проголосували 36 виборців. Під час голосування найбільше голосів отримала Кравченко Світлана. Вітаємо її з перемогою та бажаємо успіхів в організації роботи шкільного учнівського самоврядування!

Кол-во просмотров: 167

Комментарии