Тиждень англійської мови

2015-11-16

Тиждень англійської мови

Педагогічний колектив Горохуватської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів у своїй діяльності поєднує методи навчання, виховання та розвитку пізнавальних здібностей учнів. В процесі здійснення навчально-виховного процесу належна роль відводиться позакласній роботі з предметів. Однією з форм такої роботи є проведення предметних тижнів.

Нещодавно у школі проходив тиждень англійської мови. У рамках тижня вчителем Сапінською Іриною Володимирівною було підготовлено та проведено конкурсну програму «Helloween». Учні 6-9 класів одягнули специфічні костюми, розфарбували обличчя різноманітними візерунками. Під час конкурсної програми діти дізнались багато цікавого про побут, традиції жителів багатьох англомовних країн, відгадували загадки, ребуси, головоломки.

Завершився тиждень постановкою казки «Ріпка» яку підготувала вчитель Візьонок Наталія Миколаївна з учнями 1 та 7 класів. Учні були одягнені в сценічні костюми і на англійській мові показали фрагмент казки. Глядачі побачили і Діда з Бабою, і Внучку, і маленьку Мишку, яка й допомогла витягнути Ріпку. Роль Ріпки та Мишки зіграли найменші актори – учні 1 класу Білоус Таня та Янголь Іванна-Жасміна. Завершилася вистава веселими дитячими піснями на англійській мові та хороводами, в яких взяли участь учні початкових класів разом з вчителем Наталією Візьонок. Сергій Приліпко – директор Горохуватської зош І-ІІ ступенів

/Files/images/121120151412.jpg/Files/images/121120151413.jpg

/Files/images/121120151416.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi